Butik

Butik med charme og historie

Det første man møder, når man ankommer til Humlemagasinets parkeringsplads, er de to flag og den græske sølje, der flankerer indgangen til Humlemagasinet. Her findes receptionen, butik, toiletter og indgangen til den aktuelle udstilling.

Reception og butik deler samme lokale. Her købes adgangsbillet og her betales for eventulle varekøb. Butikken har i sommersæsonen et sortiment indenfor brugskunst, porselæn, men også andre varer, som f.eks. vin, honning, bøger, kort, dækkeservietter med motiver fra Humlemagasinets haver og meget mere.

Hvis man vil vide mere om Humlemagasinets historie, kan det anbefales at købe bogen ”Fra Rungstedlund til Humlemagasinet”. Bogen blev udgivet i 2015 i anledning af Humlemagasinets 25 års jubilæum som udstillingssted, og den fortæller om Peder Pedersens slægt, der kan følges fra Rungstedlund (daværende Rungsted Kro) til Humlemagasinet, samt selve historien om Humlemagasinet og endelig udviklingen gennem de sidste 25 år, hvor Humlemagasinet har udviklet sig fra et galleri til det multikulturelle samlingssted som stedet er i dag.